I hallen...

I hallen…

 

Jag planerade så bra för min långlediga jul. Först skulle julen firas, därefter skulle jag rensa och sortera bland alla tusentals bilder från året som gått. Långa lediga vinterdagar med gråväder är perfekta för sådant arbete, men för att det inte skulle bli för monotont och tråkigt att bara rensa köpte jag hem passepartouter, några kapaplattor och så fotopapper i fyra olika storlekar från smått till så stort som min skrivare kan skriva ut A3+. Allt för att kunna vara kreativ.

Igår var långledighetens sista dag och jag blev medveten om att i min hall, på stolen precis innanför dörren, stod påsen precis så som jag ställt den när jag kom hem från butiken och bredvid, snyggt staplade, låg kartongerna med fotopappren som jag köpt några dagar senare.

Men då har jag väl fått diskat och städat ordentligt, jag menar städat på diskarna ordentligt.
Nja. Kanske inte riktigt.
Nej. Kanske inte alls. Faktiskt…

Men vad har jag då gjort, a l l a dessa lediga dagar. Gick min plan helt om intet!!

Nej då, jag firade en god och trevlig jul. Sedan när jag väl skulle sätta mig ner och börja rensa så var det andra saker som dök upp i tanken och jag började kolla. Det blev  lite blipp och så lite blupp och helt plötsligt var jag inne i att bygga upp en websida. Det flöt på bra, inte allt för många återvändsgränden och jag hittade lösningar jag inte vetat om. Så efter långa dagar, långa nätter och långa promenader och en massa envishet finns den nu där i cyberrymden min egen www.

 

www.gunillanoren.se

 

Jag hoppas att ni  kommer att tycka om att titta in här då och då för att kolla in läget och de senaste bilderna.

 

Rösta på Årets Bild 2013
och var med i utlottningen av vinnarbilden.

Just nu är det denna bild som toppar listan.

131025pollpic1